Volledige make-over in Schoten

Over het project

In een recent project in Schoten hebben we een complete transformatie gerealiseerd, waarbij we een geheel nieuwe stijl hebben gecreëerd. Het bestaande kleurenpalet is volledig vernieuwd, wat de ruimte een gezellige en uitnodigende uitstraling geeft.

Een opvallend kenmerk in de keuken is het gebruik van magneetvlies met daaroverheen whiteboardverf. Deze innovatieve keuze maakt de keukenwand zowel magnetisch als beschrijfbaar.

In de traphal hebben we een accentwand gecreëerd met behulp van de ‘Tusk’-structuurtechniek. Deze techniek is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook buitengewoon duurzaam vanwege zijn uitzonderlijke kras- en stootvastheid. Bovendien is deze techniek beschikbaar in een breed scala aan kleuren, zodat de eigenaren de perfecte kleur konden kiezen die bij hun interieurstijl past.

Daarnaast hebben we in de woonkamer de centrale blok voorzien van een trendy kleur, die zorgvuldig is gekozen om naadloos aan te sluiten bij de gewenste nieuwe uitstraling van de ruimte.

Contacteer Schilderwerken Schyvens

Wenst u graag meer informatie? Zit u met een dringende vraag? Of laat u uw project graag bekijken door een professional? Neem contact met ons op!

Laten we kennis maken