Tusk wandbescherming:

Schilderwerken Schyvens staat garant voor creatieve oplossingen en het gebruik van de meest kwalitatieve en innovatieve technieken. We willen jou daarom graag meer vertellen over een bijzondere toevoeging aan ons aanbod:

Tusk Wandbescherming. Ontdek hieronder wat het precies is, wat de voordelen zijn en hoe we te werk gaan.

Tusk-blog-schilderwerken-schyvens-IG-Staand

Wat is Tusk wandbescherming?

Tusk Wandbescherming is een geavanceerd systeem op basis van geslepen glasparels dat is ontworpen om muren te beschermen en tegelijk de esthetiek te verbeteren. De harde, niet-poreuze wandbescherming wordt gekenmerkt door hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën die de levensduur van muren verlengen en hen weerbaar maken tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

Het is daarom ideaal voor de bescherming van muren op drukke plaatsen (scholen, de traphal van een appartementsgebouw, garages…) of de bescherming van jouw muren thuis (gangmuur, keuken, badkamer,…).

Het is meer dan alleen een verflaag; het is een totaalpakket voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen traditionele wandafwerkingen. Door de combinatie van ons vakmanschap en de innovatie van Tusk verhogen we de standaard voor wandbescherming. De ruimtes die we creëren zijn niet alleen mooi, maar ook langdurig beschermd tegen dagelijkse slijtage, krassen, stoten en vlekken.

Het is een intelligente oplossing die duurzaamheid, stijl en functionaliteit combineert.

Schilderwerken Schyvens - Stabroek - Tusk

Waarom kiezen voor Tusk wandbescherming?

1. Duurzaamheid en Bescherming
Tusk-wandbescherming biedt een duurzame oplossing door de speciale samenstelling van materialen. Deze samenstelling werkt als een schild dat muren beschermt tegen krassen, stoten en vlekken. Je muren zullen dus langer mooi blijven en er langer als nieuw uitzien.

2. Stijlvol
Naast bescherming draagt Tusk Wandbescherming ook bij aan de esthetiek van de ruimte. Met een breed scala aan kleuren en een naadloze afwerking, kan je een stijl kiezen die perfect aansluit bij jouw interieur. Of je nu op zoek bent naar een moderne uitstraling, een klassieke look of iets daartussenin, we zoeken graag samen met jou naar een op maat gemaakte oplossing. De reliëfstructuur met lichte korrel biedt eindeloze mogelijkheden.

3. Eenvoudig Onderhoud
Tusk Wandbescherming vereist minimaal onderhoud, waardoor het een praktische keuze is voor drukke huishoudens en bedrijfsomgevingen. Het oppervlak is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek, en hardnekkige vlekken zijn moeiteloos te verwijderen.

4. Hygiënisch en Gezond
Dankzij Tusk-wandbescherming, is elk oppervlak bestand tegen schimmel- en bacteriegroei, wat een gezondere leefomgeving bevordert. Voor ruimtes zoals keukens en badkamers waar vocht en condensatie vaak voorkomen, is dit een extra voordeel.

5. Snelle afwerking
In vergelijking met andere wandbescherming, kan Tusk Wandbescherming redelijk snel worden aangebracht. De duur is natuurlijk afhankelijk van de omvang van het project en de staat van de muren. Had je graag een nauwkeurige schatting voor de tijd die het project in beslag zal nemen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hoe wordt Tusk wandbescherming Aangebracht?

Het aanbrengen van Tusk Wandbescherming is een gestructureerd proces dat vakmanschap vereist. Bij Schilderwerken Schyvens zijn alle medewerkers opgeleid om precies en nauwkeurig resultaat te leveren dat voldoet aan de hoogste normen.

Het proces bestaat uit verschillende stappen:

1. Inspectie en Voorbereiding
Voorafgaand aan het aanbrengen van de wandbescherming, voert het team van Schilderwerken Schyvens een grondige inspectie uit van de te behandelen oppervlakken. We pakken eventuele oneffenheden aan, en bereiden de muren zorgvuldig voor om een optimale hechting van de wandbescherming te garanderen.

2. Primer aanbrengen
Vervolgens brengen we een hoogwaardige primer aan om een hechte verbinding tussen de muur en de wandbescherming te creëren. Deze stap is van cruciaal belang voor de duurzaamheid van het systeem en zorgt ervoor dat de beschermende laag goed blijft zitten.

3. Wandbescherming aanbrengen
Nu is het tijd voor de eigenlijke aanbrenging van de Tusk Wandbescherming. Het materiaal wordt zorgvuldig en gelijkmatig aangebracht, met speciale aandacht voor de gewenste afwerking. Afhankelijk van jouw specifieke wensen en noden, kunnen we variëren in texturen, kleuren en effecten.

4. Uitharding en Afwerking
Na het aanbrengen heeft de wandbescherming tijd nodig om volledig uit te harden. We voeren ondertussen de laatste inspecties uit om ervoor te zorgen dat de afwerking voldoet aan de hoogste normen. Zodra het materiaal volledig is uitgehard, kun je genieten van prachtig beschermde muren die de tand des tijds zullen doorstaan.

Hoeveel kost Tusk?

De kosten voor Tusk Wandbescherming hangen af van verschillende factoren, zoals de omvang van het project, de staat van de muren, en specifieke ontwerpkeuzes. Neem contact op met Schilderwerken Schyvens voor een offerte op maat op basis van jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Overtuigd of graag meer info? Contacteer ons vrijblijvend en we bekijken samen hoe Tusk Wandbescherming jouw ruimte naar een hoger niveau kan tillen.

Contacteer Schilderwerken Schyvens

Wenst u graag meer informatie? Zit u met een dringende vraag? Of laat u uw project graag bekijken door een professional? Neem contact met ons op!

Laten we kennis maken