Over ons

Over ons

Hallo, ik ben Ann Schyvens, trotse zaakvoerder van Schilderwerken Schyvens.

Mijn professioneel verhaal begint tijdens een opendeurdag van de opleiding schilderwerk en decoratie op de TNA in Antwerpen.
Daar was het vonkje. Ontstond het omdat ik enthousiast meeschilderde als mijn ouders onze woning onder handen namen?

Was het omdat ik graag tekende? Feit is dat de richting die ik koos 200% op mijn lijf geschreven was en perfect te combineren viel met mijn andere passie, en dat was topsport basket.

Onmiddellijk na mijn opleiding startte ik vol energie bij Colora Wommelgem waar ik doorgroeide bij hun schildersbedrijf als projectleider.
Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en toen iemand me de vraag stelde “Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?” werd de toekomst helder.
Schilderwerken Schyvens zag het licht.

De tijd vliegt, want ondertussen zijn we sinds 2016 actief in de branche en bouwden we mooie referenties op, samen met een team van professionele schilders.
Mijn ambitie met Schilderwerken Schyvens


Met Schilderwerken Schyvens realiseren wij schilderwerken voor zowel particulieren als bedrijven die net als wij hoge eisen stellen. Het team staat ook ter beschikking voor decoratieve technieken, het plaatsen van behang, kroonlijsten en moluren. Wij zijn er voor je als je een paar ruimtes wil schilderen, het hele huis wil aanpakken (binnen- en buitenwerk) maar ook als je specifieke oplossingen wil voor bijvoorbeeld PVC ramen en houten deuren of ornamenten.

Je bent nog niet zeker over het kleurengebruik? Ook een kleurenanalyse behoort tot onze services.
Waar we echt het verschil mee maken om tot een mooi eindresultaat te komen? Onze passie voor het vak!
Aangevuld met de juiste verf en het juiste materiaal. En dat is voor elke woning of gebouw en elke ondergrond anders. Kwalitatief maatwerk, daar gaan we voor.

Contacteer Schilderwerken Schyvens

Wenst u graag meer informatie? Zit u met een dringende vraag? Of laat u uw project graag bekijken door een professional? Neem contact met ons op!

Laten we kennis maken