Google Reviews

Google Reviews

Schilderwerken Schyvens
4.8
Gebaseerd op 41 beoordelingen
powered by Google
Bart ConventsBart Convents
11:04 11 Nov 22
Correcte afspraken, afspraken worden perfect nagekomen. Correcte prijs.Schilderwerken werden perfect uitgevoerd. Zeer professionele schilder en zeer vriendelijk (naam schilder: Mo).Absolute aanrader!!
Paul De SchepperPaul De Schepper
12:02 15 Oct 22
Schilderen van de trap en behangen van de hal: vlotte samenwerking, afspraken werden goed nagekomen en een prima resultaat!
Guy Van LeemputGuy Van Leemput
09:36 09 Oct 22
Zeer aangename samenwerking. Er wordt professioneel advies gegeven met duidelijk gedetailleerde offerte. Afspraken worden nagekomen. De werken worden kwalitatief en met oog voor detail uitgevoerd.
Philippe ScraeyenPhilippe Scraeyen
15:01 05 Jun 22
Het lijkt bijna te mooi voor woorden: een vakman die op tijd is, afspraken nakomt, meedenkt, oplossingen zoekt, waarvoor geen vraag te veel is. Super gestructureerd en georganiseerd team. Stipt op elk vlak. Een aanrader. Super zaakvoerder die weet waar ze mee bezig is en haar passie kan overbrengen op het team, haar enthousiasme op haar klanten. Onze vorige schilder zei nog: diegenen die zeggen dat ze een planning voor buitenschilderwerk kunnen maken, zijn leugenaars. Bij Schilderwerken Schyvens niet: exact op de geplande dag stond het team klaar om de ramen buiten te schilderen en onze gevel te kalleien. Gedetailleerde offerte en factuur. Conclusie: we hebben ze overal aangeraden. Knap werk!
Dirk SchoofsDirk Schoofs
16:34 23 Oct 20
Ik kende het bedrijf niet, maar we zochten een goede schilder in de buurt voor ons interieur. Wat een heel sterk team is dit. Verzorgd werk, heel fijne mensen, die ontzettend vakbekwaam zijn. Het resultaat mag gezien worden en het feit dat ze met BOSS prints producten werken, betekent ook dat de producten kwalitatief hoogstaand zijn. Bovendien mag je als klant dan gebruikmaken van de kleuradviseur. Heel speciaal vind ik de gouden decoratieve techniek (geen schilderwerk, maar een spateltechniek) op onze haard. Ook het werktempo ligt hoog zodat ze veel sneller klaar waren dan ik had durven verwachten. Ik heb An en haar team ondertussen al bij verschillende buren en kennissen aangeraden, ook omdat de prijs best redelijk is. Topteam! En ja, ik ben een echte klant!
js_loader

Contacteer Schilderwerken Schyvens

Wenst u graag meer informatie? Zit u met een dringende vraag? Of laat u uw project graag bekijken door een professional? Neem contact met ons op!

Laten we kennis maken