Hebt u een project waarbij wij u kunnen helpen?

OFFERTE AANVRAGEN

Deco’s

De keuze voor een decoratieve techniek is in de eerste plaats een keuze voor schoonheid, exclusiviteit en authenticiteit. Maar in de meeste gevallen komt daar nog een ander voordeel bovenop, namelijk dat technieken veel langer mooi blijven dan gewone verf.

Decoratieve technieken zijn méér dan verf. Muren krijgen de glans van metaal met metallic chic, de schittering van ijskristallen met ice, of een unieke natuurlijke uitstraling met limestone of maroc.

Of het nu gaat om een badkamer of een keuken, een vergaderzaal of winkel, ons vakmanschap tilt elke ruimte naar een hoger niveau. Met het verrassende reliëf van aqua sensa, de extravagante glittering van glamour ice, de subtiele toets van puntofino..

Claystuc: het zacht reliëf en de natuurlijke kleuren van claystuc, maken van elke woning een gezellige plek waar het rustig toeven is. De kleimineralen nemen het vocht op en houden het vast. Zo dragen ze bij tot een aangenaam binnenklimaat. Door vezels of steentjes aan de kleimassa toe te voegen, komt het ambachtelijke karakter van claystuc nog meer tot leven. Bovendien kan claystuc op verschillende manieren bewerkt worden. Zo creëren wij de perfecte imperfectie.

Schilderwerken-Schyvens-decos

Maroc: minerale grondstoffen zoals fijne kalk en gemalen marmer vormen de basis van maroc, een poeder dat gemengd wordt met water en natuurlijke kleurpigmenten tot een goed verwerkbare pasta. Maroc biedt een brede waaier aan decoratieve mogelijkheden. Wil je een strakke betonlook, een zuiderse kalkstuc of verweerde structuur? Met maroc kan het allemaal! Bovendien zijn alle maroctechnieken uitermate duurzaam, heel krasvast en uitstekend onderhoudbaar.

Schilderwerken-Schyvens-decos2

maroc strict by stone

Schilderwerken-Schyvens-decos3

Maroc original

Schilderwerken-Schyvens-decos4

Maroc vintage glamour

Ice: in ice zitten minuscule glaspareltjes verwerkt die voor een unieke lichtweerkaatsing zorgen. Door de lichtinval en reflectie krijgt het kleurvlak een diepte effect. Bovendien creëer je met ice een uiterst krasvast en uitstekend onderhoudbaar oppervlak. Wil je een stijlvolle wand langs een trap of in een drukbezochte ruimte die jarenlang zijn klasse behoudt? Dan is ice je beste troef! Laat je verrassen door de verschillende variaties in deze techniek.

Schilderwerken-Schyvens-decos5

Tusk: Zoek je iemand om een drukke ruimte te schilderen? Een school, waar boekentassen elke dag tegen de muur belanden? Een traphal van een appartemensgebouw, waar bewoners met fietsen en boodschappen langs de wand schuren? Een ziekenhuis of verzorgingstehuis waar karretjes en bedden de muren raken? Dan wil je geen verf, maar een wandbescherming. Maak kennis met tusk: sterk, stootvast en super krasvast. Een naadloos en esthetisch alternatief voor stootbanden, vinylstroken of oplapwerk met verf.

Schilderwerken-Schyvens-decos6

Aqua sensa: Stenen wanden lopen naadloos door van de inloopdouche tot het bad en gaan dan vloeiend over in een tegelloze vloer. De keuken waar vroeger faincetegeltjes de look bepaalden, krijgt nu een meer eigentijds design door werkblad, spatwand en vloeren volledig zonder voegen af te werken. Hoe kan dit? Aqua sensa is het antwoord!

Aqua sensa is een steenimitatie op basis van cement, die niet alleen als wandbekleding maar ook als vloerbekleding kan worden gebruikt. De gedroomde

totaaloplossing voor nieuwbouw en renovatie.

Schilderwerken-Schyvens-decos7

Schilderwerken-Schyvens-decos9

Stucco puro

Stucco puro werd pas recent door boss paints ontwikkeld en kadert helemaal in de traditionele lijn van Italiaanse stuctechnieken waarmee het effect van een gladde marmeren wand gecreëerd wordt. In de namen van de kleuren: ‘night in napels’, ‘ancient fresco’,… vind je een verwijzing naar de oorspring terug. Een dergelijke glanspleister blijft ook vandaag nog zeer gegeerd en bewijst telkens opnieuw zijn tijdloze klasse.

Metallic chic

Metallic chic wekt door middel van metaalachtige deeltjes een unieke sfeer op. Er zijn tal van creatieve mogelijkheden: een oppervlak met metaalschakeringen, een effen gespoten laag of een uitgesproken kwastreliëf.

Het kleurenpalet omvat warme goudtinten voor een gevoel van extravagante luxe, koele metaaltinten voor een interieur in puur minimalisme, zilveren pastels en iets fellere tinten voor een charmante discofeel. Metallic chic geeft een frisse opvallende toets aan je woning, is bovendien krasvast en heel goed reinigbaar. Om jarenlang van te genieten.

Schilderwerken-Schyvens-decos11

Puntofino: Wij brengen jou in de wolken met puntofino. Letterlijk, want de matte verf met fijne korreltjes tovert een subtiele wolkenformatie op de muren. Geraffineerd en ambachtelijk tegelijk. Puntofino geeft een gevoel van ruwe materie, ideaal voor een huis met een ziel.

Schilderwerken-Schyvens-decos12

Indien interesse in een van deze technieken, kunnen er altijd van de gewenste kleuren A4 stalen worden bezorgd. Twijfel je tussen verschillende technieken of had je ze graag op een groter oppervlakte gezien, dan is een begeleidend bezoek in de showroom van Boss Paints te Kontich steeds mogelijk.

Vraag hier meer info via ons CONTACTFORMULIER

OFFERTE AANVRAGEN