Tusk is eerder een wandbescherming dan verf. Deze wandbescherming is opgebouwd uit geslepen glasparels die zorgen voor een sterk en stootvast oppervlak. Hierdoor wordt tusk niet enkel en alleen voor het esthetisch aspect gekozen, maar ook voor het duurzaam eindresultaat.

Schilderwerken-Schyvens-Tusk
Schilderwerken-Schyvens-Tusk2
Schilderwerken-Schyvens-Tusk3

Kras vaste en onderhoudsvriendelijke muurbescherming

Binnenmuren in drukbezochte ruimtes krijgen heel wat te verduren. Denk maar aan gangen en trappenhallen in appartementsgebouwen, verzorgingstehuizen of scholen: in alle publieke ruimtes worden muren snel vuil of bekrast door stoten van karretjes, meubels, boekentassen, schoenen, …

Het resultaat? Vlekken, krassen en zelfs structurele beschadiging. Bescherm die muren voortaan met Tusk. Een super kras vaste en uitstekend reinigbare wandafwerking op basis van geslepen glasdeeltjes. Met een eigentijds, gekorreld decoratief effect.

Niet te vergeten, Tusk creëert ook een aangename sfeer in de ruimte. De kras- en stootvastheid is een surplus op deze mooi ogende stuctechniek. Het product is in elke tint beschikbaar. Je kan kiezen voor verschillende kleuren die ongetwijfeld zullen passen bij jouw interieur.

Hoe brengen wij Tusk aan?

Eerst brengen we een stucprimer aan, deze is licht gekorreld, met borstel en rol. De grondlaag wordt aangemaakt in dezelfde kleur van de tusk, zodat de dekking gegarandeerd wordt. Nadat de grondlaag is aangebracht, wordt er nog 1 laag tusk geplaatst met het stucmes.

Tusk heeft slechts 2 lagen nodig om volledig afgewerkt te worden. Dit zorgt ervoor dat deze techniek een snelle verwerking heeft, waardoor de ruimtes in een mum van tijd terug gebruikt kunnen worden.

Schilderwerken Schyvens - Stabroek - Tusk

Contacteer Schilderwerken Schyvens

Wenst u graag meer informatie? Zit u met een dringende vraag? Of laat u uw project graag bekijken door een professional? Neem contact met ons op!

Laten we kennis maken